Geçen hafta başladığı ilçe ziyaretlerini sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; Karapürçek’te belediye başkanı, AK Parti ilçe teşkilatı ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Yüce, Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan Jeotermal projeye vurgu yaparak “Karapürçek’in termal turizmin merkezi haline gelmesi için çalışmalarımızı başlattık” dedi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Yüce, Karapürçek ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek teşkilatlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ile AK Parti teşkilatlarını ziyaret eden Başkan Yüce akabinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek teklif ve önerileri dinledi.

 

Hizmet seferberliği başlattık

Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir talebi geri çevirmediklerini vurgulayan Başkan Yüce, “Son 3 yılda tam anlamıyla bir hizmet seferberliği başlattık. Tüm gücümüzü ortaya koyarak birçok projeyi hayata geçirme noktasında gayret gösterdik. 3 yılda Sakarya’da çok şeyler yapıldı. Tabi tüm bu süreçte Karapürçek ilçemizi de ihmal etmedik. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli olan altyapı ve üstyapı projelerini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Karapürçek bizim için oldukça önemli ve farklı bir yerde olmuştur. Bizler yaptığımız her işte hemşerilerimizin isteklerini gözetiyor ve bu doğrultuda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Başladığımız tüm projeleri Rabbimin de izniyle bütün gayretimizi ortaya koyarak hızlı bir şekilde tamamlamaya gayret ediyoruz. İnşallah yakın gelecekte Karapürçek ilçemize SAMEK binası yapılması ile ilgili bir çalışmayı da başlatacağız.” dedi.

 

Dev proje için tüm adımları atacağız

Karapürçek ziyaretinde Jeotermal projeye de vurgu yapan Başkan Yüce, “Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın imzası ile turizm bölgesi ilan edilen Karapürçek’in termal cennet haline gelmesini istiyoruz. Bu proje Termal tesislerin yanı sıra bölgenin trekking, dağ bisikleti, atlı doğa yürüyüşü, yaban hayatı ve kuş gözlemciliği, fotosafari, kamping, oryantiring, karavan turizmi, kırsal ve ekoturizm, günübirlik aktivitelerin olduğu çok yönlü bir projedir. İnşallah gelecekte Karapürçek ilçemiz çok büyük bir turizm merkezi haline gelecektir. Bu vesile projenin hem Sakarya’mıza hem de bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Yüce İlçedeki spor merkezini de ziyaret ederek, minik güreşçilerin sunduğu gösteriyi ilgiyle izledi. Kendilerine spor hayatlarında başarılar dileyen Başkan Yüce “Bizler geleceğimizi sizlerle birlikte kuracağız” diyerek minik sporcularla toplu fotoğraf çektirdi. Son olarak muhtarların taleplerini de dinleyen Başkan Yüce, Kızılbayır Mahallesi’nden gelen kaldırım talebi ile ilgili çalışmaları hızla başlatacaklarını belirtti.