Karapınar'ın İmar Sorunu Çözülecek

Sorunları birlikte çözeceğiz

Mahalledeki altyapı ile ilgili sıkıntılara da değinen Başkan Toçoğlu, ADASU’nun mahalledeki sorunları çözmesi için talimat vereceğini söyledi. Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma da Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli yaparak, mahallenin sorunlarının çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Süleyman Dişli, “Biz sadece seçimden önce gelen siyasilerden değiliz. Her zaman hemşerilerimizle birlikteyiz. Şimdi bu mahallemizin sorunlarını konuşuyoruz. İnşallah bu sorunları Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteğiyle çözeceğiz. Endişeniz olmasın” dedi.

Karapınar Muhtarı Yüksel Ulaş ise Başkan Toçoğlu ve Süleyman Dişli’ye mahallelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.