Kampüs yolunda başlatılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Bin 300 metre uzunluğundaki caddenin genişliği çalışmalarımızla birlikte 30 metreye çıkacak. Güzergâha yaya yolu inşa edilecek ve aydınlatma sistemi kurulacak. Proje kapsamında yapılacak çevre düzenlemeleriyle kampüs ulaşımında kullanılan arter daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Kampüs yolunda başlatılan yenileme çalışmalarını inceledi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’dan yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, güzergaha vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan projesinin benzerini uygulayacaklarını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “İlk etapta mevcut yolu genişleteceğiz. Bin 300 metre uzunluğundaki caddenin genişliği çalışmalarımızla birlikte 30 metreye çıkacak” diye konuştu.

Erbakan Bulvarı örneği
Arterin daha modern bir görünüme kavuşacağını da açıklamalarına ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “SASKİ bölgede yağmursuyu hattı oluşturacak. Yeni arter orta refüjle bölünecek. Güzergaha yaya yolu inşa edilecek ve aydınlatma sistemi kurulacak. Proje kapsamında yapılacak çevre düzenlemeleriyle kampüs ulaşımında kullanılan arter daha modern bir görünüme kavuşacak. Bu çalışma ile bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin bir talebini daha yerine getirmiş olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.