İtfaiye Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 25 Eylül - 1 Ekim İtfaiye Haftası’nı 27 Eylül 2010 Pazartesi günü Saat 14:00 da Kent Meydanı’nda kutlayacak.

Gelişen teknolojiyi iyi kullanan, tecrübeli ve bilgili personelle birlikte Sadece yangınlarda değil, tüm doğal afetlerde Sakaryalıların can-mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 27 Eylül’de yapılacak ve 86. sı kutlanacak İtfaiye Haftası için hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir İtfaiyesi, bu yıl da halkla kucaklaşmayı sağlayacak etkinliklere ağırlık verdi. Kuşkusuz çıkan yangınların sayısının azalmasında oluşabilecek zararların asgariye indirilmesinde en büyük faktör itfaiye eğitimidir. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yangın, tedbir, afet önleme ve kurtarma eğitimleri vermektedir.