Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay düzenlenen kültür programları sürüyor. Fiil Sanat tarafından hazırlanan ‘İşler Kesat’ isimli oyun sanatseverlerle buluşacak. 31 Ocak Pazartesi günü AKM’de sahne alacak oyun 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen kültür sanat programları usta oyuncuların yer aldığı bir tiyatro oyununu daha izleyiciyle buluşturuyor. 31 Ocak Pazartesi günü ‘İşler Kesat’ isimli tiyatro oyunu, AKM’de saat 19.00’da sahne alacak. Fiil Sanat tarafından sanatseverler ile buluşacak oyuna katılım biletlidir. Kültür Dairesinden yapılan açıklamada, “ Katılım için izleyicilerimiz www.sakarya.bel.tr adresinden çevrimiçi olarak biletlere ulaşabilirler. Her ay alanında usta isimleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Kültürün ve sanatın bir arada olduğu programlarımızla izleyicilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz” denildi.