İşinizi İyi Yaptıkça Başarı Kaçınılmaz Olur

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, U19 Türkiye Şampiyonası’na katılacak Sakaryaspor teknik ekibi ve sporcuları makamında ağırladı. Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan’ın da yer aldığı ziyarette Sakaryaspor genç takımlarının çalışmaları ele alındı. İlaçan’dan takım hakkında bilgiler alan Başkan Toçoğlu, şampiyonada tüm teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.

Güzel Sonuçları Bekliyoruz
Genç sporcularla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Mazisinde büyük başarılar yatan bir takımın geleceği sizlersiniz. İşinizi iyi yaptığınız müddetçe bu şehir daha nice başarılar kazanacaktır. Genç yaşta Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil edeceksiniz. İnşallah güzel sonuçlar alarak bizleri gururlandırırsınız. Şampiyonada sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şimdi Sıra Sizde
Başkan Zeki Toçoğlu, “Biz göreve geldiğimizde sizlerin spor yapabileceği alanlar yok denecek kadar azdı. Kısa süre içerisinde yeni tesisler inşa ettik. Birçok spor kulübünün imrenerek baktığı altyapı tesislerini sizlerin hizmetine sunduk. Tesisleşmenin beraberinde başarıyı da getireceğini düşündük. Şimdi sıra sizin kazanacağınız başarılarda. İşinizi iyi yapıp, ahlaklı sporcular olduğunuz müddetçe başarı kaçınılmaz olacaktır” ifadelerini kullandı.