16 ilçede gerçekleştirilecek ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmaları için hazırlıkların tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Bu yılda Ramazan Ayı’nın manevi huzurunu hep birlikte yaşayacak, hemşerilerimizle iftar sofralarında buluşacağız. Mübarek Ramazan Ayı’nın ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin selameti için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmalarında program takvimi belirlendi. 16 ilçede vatandaşlar ile buluşacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ramazan Ayı’nın manevi huzurunu bu yıl da hep birlikte yaşayacak, hemşerilerimizle iftar sofralarında buluşacağız. İnşallah gönül sofraları birliğimize ve kardeşliğimize vesile olur. Mübarek Ramazan Ayı’nın ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin selameti için hayırlar getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin Ramazan’ını tebrik ediyorum” diye konuştu.

16 İlçede İftar Sofraları
16 ilçede kurulacak iftar sofraları ile ilgili detayları paylaşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise, “Bu Ramazan Ayı’nda da 16 ilçemizde kuracağımız kardeşlik sofralarında hemşerilerimiz ile buluşacağız. Ramazan’ın manevi iklimine uygun buluşmalarımız da değerli hocalarımız da bizlerle olacak; Kur’an tilavetleriyle bizleri onurlandıracaklar. Mahallemde İftar Var buluşmalarımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Bir kez daha vatandaşlarımızın Ramazan Ayını tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Mahallemde İftar Var’ Programlarında takvim ise şöyle;

29 Mayıs Pazartesi     Kaynarca        Belediye Kültür Merkezi Önü
31 Mayıs Çarşamba    Taraklı             Taraklı Caddesi
1 Haziran Perşembe    Kocaali           Merkez Camii Önü
3 Haziran Cumartesi   Pamukova       Ankara Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü Önü