ADASU ile Sinanoğlu Belediyesi arasında su protokolü imzalandı... ......

Sapanca suyu içecekler

İmzalanan protokolle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise Sinanoğlu’nun bundan sonra Sapanca Gölü’nün suyunu içeceğini söyledi. Başkan Toçoğlu, “Bakanlar Kurulu kararıyla Sinanoğlu Beldemiz su yönetimi bakımından artık Büyükşehir Belediyemizin yönetimine geçmiş bulunuyor. Sinanoğlu’na bir yıldır Sapanca Gölü’nden deneme amaçlı su veriyorduk. Artık Sinanoğlu Beldesi’ne Sapanca’nın suyu ulaşacak. Artık o bölgemizde su kesintileri olmayacak. Kamuoyumuzun bildiği gibi daha önceden de Ferizli, Söğütlü ve Gölkent’e de Sapanca suyunu ulaştırmıştık” dedi. Hizmette sınır tanımayacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Sınırlarımız içerisindeki her yere hizmetin en iyisini götürüme gayreti içerisindeyiz. Burası uzak, burası zor diye bir şey yok. Uzak beldelerimize de, uzak köylerimize de hak ettikleri hizmeti götüreceğiz” diye konuştu.

ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş’te bir açıklama yaparak, Sinanoğlu’nun gerek su arızaları, gerek kanalizasyon arızaları, gerekse su yönetimi ile ilgili her türlü sorununun bundan sonra ADASU tarafından çözüleceğini söyledi. Sapanca suyunun Sinanoğlu’na kesintisiz olarak akmasının bölge için şans olduğunu belirten Rüstem Keleş, protokolün hayırlı olmasını diledi.