Hizmet Bizim İşimiz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Küçücek beldesine gitti

Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki eksiklikleri bildiklerini ve bu eksiklikleri gidereceklerini söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’mız ilçeleri ve beldeleri ile farklı bir görünüme kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak halkımıza hizmetin en iyisini ve faydalısını verme gayreti içindeyiz. İlçelerimizin ve beldelerimizin eksiklerini biliyoruz. Bu eksiklikleri bir bir gidereceğiz. Hizmet bizim işimiz” diye konuştu. AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Yaşar Yazıcı ise seçimleri kazanacaklarını ve hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Tasavvuf Musikisi ve Kültürünü Tanıtma, Yaşatma ve Sosyal Yardım Derneği’ni de (TEKDER) ziyaret eden Başkan Toçoğlu, dernek üyeleri ile sohbet etti. Başkan Zeki Toçoğlu dernek anı defterini de imzaladı.