Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek Güldibi Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tamamlandı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından ilçelerde yürütülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Hendek’te çalışmaların devam ettiğini söyleyen YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Hüseyinşeyh Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri çalışmaların ardından Güldibi Mahallesi’ni de sıcak asfalt ile buluşturdukları bilgisini verdi. Güldibi Mahallesi Muhtarı Kazım Taşkın, hizmet dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çalışmalar devam edecek
Hendek’te birçok güzergahı yeni yüzüne kavuşturarak ulaşımı daha rahat hale getirdiklerini vurgulayan Akbulut, “Son olarak Hüseyinşeyh Mahallesi’nde 2 bin 200 metrelik arteri sıcak asfaltla buluşturmuştuk. Hüseyinşeyh’in ardından Güldibi’ne geçen ekiplerimiz orada gerçekleştirdikleri çalışmaları da tamamladılar. Güldibi Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serim işlemlerimiz kapsamında 4 bin 400 metrelik güzergahı 5 bin tonluk sıcak asfaltla buluşturduk. Bölge halkımıza hayırlı olsun. Çalışmalarımız programımız çerçevesinde devam edecek” diye konuştu.

Yol çok güzel oldu
Eski yolun bozuk olduğunu, toz toprak içerisinde kaldıklarını ve sıkıntı çektiklerini söyleyen Güldibi Mahalle Muhtarı Kazım Taşkın, “Allah razı olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız bu sıkıntımızı duydu ve mahalle yolumuzu sıcak asfalt ile buluşturdu. Yolumuz çok güzel oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanırken, mahalle sakinleri ise yapılan yeni yol çalışmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.