Sakaryaspor’un yenilenen Rüstemler Tesisi’nin açılışını gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryaspor bizim gözbebeğimiz. Kurulduğu günden bugüne hepimizin hayallerini, sevinçlerini, heyecanlarını süsledi. Acılarımızın, hüzünlerimizin ortak paydası oldu. İnanıyoruz ki Sakaryaspor’umuz en kısa sürede hak ettiği yerlere ulaşacak, şanlı taraftarlarına, güzel şehrimize büyük gururlar yaşatacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un yenilen Rüstemler Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen açılışta Başkan Yüce’ye Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, Sakaryaspor teknik heyeti ve takım oyuncuları eşlik etti. Açılışın öncesinde takım oyuncuları ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Yüce, yenilenen yüzüyle tesisin hayırlı olmasını dilerken futbolculardan bu sezon şampiyon olmanın sözünü aldı. Konuşmanın ardından tesisi gezerek teknik heyetten bilgiler alan Başkan Yüce, tesisin Sakaryaspor camiasına yakışır bir şekilde yenilendiğini belirtti.

Türk futbolunun gidişatına yön vermiş bir kulübüz
Sakaryaspor camiasına yeni sezonda başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Sakaryaspor, şehrimizin en önemli markasıdır. Şanlı mazisiyle hatıralarımızın en güzel köşelerinin sahibidir. Geçmişten günümüze Türk futbolu adına çok önemli işlere imza atmış bir kulübe sahibiz. Köklü futbol geçmişine ve köklü bir futbol kulübüne sahip bir şehiriz. Türk futbolu adına önemli değerleri yetiştirdik. Türk futboluna önemli katkılar sağladık. Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Tuncay Şanlı gibi önemli futbolcuların yetiştiği bir kulüp olduk. Önemli teknik adamlar çıkartarak Türk futbolunun gidişatına yön vermiş bir kulübüz. Ayrıca sergilediği üstün performans ve kazandığı galibiyetleriyle şehrimizin tanıtımı noktasında önemli başarılara imza atmıştır. Sakaryaspor bizim gözbebeğimiz. Kurulduğu günden bugüne hepimizin hayallerini, sevinçlerini, heyecanlarını süsledi. Acılarımızın, hüzünlerimizin ortak paydası oldu” dedi.

Sakaryaspor şanlı taraftarına büyük gururlar yaşatacak
Sakaryaspor’un hak ettiği yerlere geleceğine inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Yüce, “Maalesef yıllardır takımımız hak ettiği yerlerde değil. Anadolu’nun en önemli kulüplerinden birisi olan Sakaryaspor’un mevcut durumu bizleri ziyadesiyle üzüyor.  Sakaryaspor’umuzun son yıllarda uzak kaldığı bu önemli vizyonunu yeniden kazandırmak ve gençlerimizin sporla, sağlıkla ve kardeşlikle yetişmesini sağlamak hepimizin boynunun borcu. İnanıyoruz ki Sakaryaspor’umuz en kısa sürede hak ettiği yerlere ulaşacak, şanlı taraftarlarına, güzel şehrimize büyük gururlar yaşatacaktır. Değerli Sakaryasporlular, buradan bir kez daha tüm şehrimize, tüm taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Biz isimlerin, kişilerin değil sadece Sakaryaspor’un yanındayız. Tüm taraftarlarımız ile şehrimiz ile Sakaryaspor etrafında kenetlenirsek başarı gelecektir. Gelin Sakaryaspor’umuzu hak ettiği yere hep birlikte taşıyalım. Bu vesileyle her birinizi saygıyla selamlıyorum. Allah’a emanet olun”