18 Eylül Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanına başlayacak seferler öncesinde Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından HAVASAK şoförlerine yönelik ileri sürüş ve toplu taşımada kriz yönetimi eğitimi düzenlendi. Havalimanı ulaşımlarında hedef maksimum memnuniyet.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 18 Eylül Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanına başlayacak seferler öncesinde HAVASAK şoförlerine yönelik eğitim düzenledi. Marmara Belediyeler Birliği tarafından sunulan ileri sürüş ve toplu taşımada kriz yönetimine ilişkin eğitimlerle havalimanı ulaşımında maksimum memnuniyet hedefleniyor.

HAVASAK şoförlerine güvenli sürüş eğitimi
Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşımları kolaylaştıracak olan HAVASAK otobüs filomuz 18 Eylül Cuma günü hizmete başlıyor. Bu kapsamda filomuzda görev alacak olan şoförlerimize Marmara Belediyeler Birliği tarafından ileri sürüş ve toplu taşımada kriz yönetimi eğitimleri hem teorik hem de pratik olarak sunuldu. 6 saatlik teorik eğitimden sonra gerçekleştirilen 8 saatlik pratik eğitimin ardından toplu taşıma araç şoförleri seferlere hazır durumda. BELPAŞ A.Ş. bünyesinde hizmete başlayacak olan HAVASAK seferlerimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.