Büyükşehir sınırlarında olmamasına rağmen Gölkent'in suyu ADASU'dan.....

Örnek bir çalışma

Başkan Zeki Toçoğlu, “Gölkent Büyükşehir Belediyemizin sınırları içerisinde olmamasına rağmen Bakanlar Kurulu kararıyla su ve kanalizasyon hizmetleri belediyeler arasında yapılan protokolle Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmiş oluyor. Bundan sonra Gölkentliler ADASU’nun hizmet alanına girmiş durumdadırlar. Gölkent’in su ve kanalizasyon hizmetleri artık ADASU tarafından yapılacak. Bu Türkiye’de yapılan ender çalışmalardan bir tanesi. Hem Gölkentli vatandaşlarımıza hem de ADASU’yumuza hayırlı olsun diyorum. Gölkent belediye başkanımızın da bu gayretlerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Görev profesyonellerde

Emeği geçen herkese teşekkür eden Gölkent Belediye Başkanı Arif Ugan ise su ve kanalizasyon hizmetlerini artık profesyonel ellere teslim ettiklerini ifade etti. Arif Ugan, “Gölkent beldemizin içme suyu ve kanalizasyon projeleri ile ilgili daha önce başlatılmış olan protokoller ve yapılan çalışmaların son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Bu sürecin işletilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İşi artık profesyonel ellere devrediyoruz. Gölkent artık susuz kalmayacaktır. Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gölkentlilere hayırlı olsun” dedi.