Genç Tiyatrocular Keşfedilecek

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan festivalin açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı yaptı. Festivalin çok güzel olduğunu belirten Yazıcı, festivalde emeği geçen herkese teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın “14 okulumuzun katıldığı, birçok eserin sahnelendiği festival ilk olmasına rağmen gayet başarılı oldu.  Bundan sonra festivali her yıl düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız festival sayesinde içimizde bulunan gizli yetenekleri keşfedeceğimize inanıyorum. Festivalde emeği geçen herkesi, festivale katılan bütün öğrencileri tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından festivalde emeği geçen öğretmenlere ve başarılı olan okulların öğrencilerine plaket ve sertifikaları Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın, İl Milli Eğitim Müdür Murat Yazıcı, İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz ve bürokratlar tarafından verildi.