Geleneksel Bisiklet Turu için geri sayım

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Trafik Haftası 7. Geleneksel Bisiklet Turu’ 5 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu yıl ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ sloganıyla düzenlenecek olan bisiklet turu, Demokrasi Meydanı’nda başlayıp Sakarya Park’ta son bulacak. Etkinliğe bisikletleriyle katılanlar hediyelerle buluşacak ve çekilişe katılmaya hak kazanacaklar.

54 adet bisiklet ve bisiklet çantası
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Trafik Haftası 7. Geleneksel Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü, saat 11.00’da, Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Etkinliğe 8.30 – 10.30 saatleri arasında bisikleti ile katılanlar 8.30-10.30 arası 54 adet bisiklet ve 54 adet bisiklet çantası çekilişi için hak kazanacak. Pedallar, Demokrasi Meydanı’ndan Sakarya Park’a çevrilecek. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.