Büyükşehir Belediyesi Kış Futbol Okuluna 100'ün üzerinde başvuru yapıldı

Üzerimize düşeni yapıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren çocuklara, eğitime ve spora büyük önem verdiklerini söyleyen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Futbol Okulu’na gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını söyledi. Daha aydınlık bir gelecek için çocukların daha iyi şartlarda gelişmesi gerektiğini ifade eden Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın sağlıklı, çağdaş bir şekilde yetişmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Sakarya’da bir ilk ve diğer kulüplere örnek olan tesislerimiz, şüphesiz birçok futbolcuyu ilkel çalışma koşullarından kurtardığı gibi diğer futbol okullarını da yüksek bir standart için zorlayacak niteliktedir. Büyükşehir Belediyesi şeması içerisinde Futbol Okulumuzun özel bir yeri vardır. Futbol Okulumuz tam anlamıyla bir eğitim yuvasıdır” dedi.

Çocuklar emin ellerde

Futbol okulu olarak amaçlarının çocukları sosyal ve sportif anlamda geliştirmek olduğunu vurgulayan antrenör Kadir Şirin, “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı gençler olarak yetişmesi için oluşturduğumuz eğitim programı iyi futbolcudan önce topluma ahlaklı ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Tesislerimizde bir sporcunun yetiştirilmesi ve yetenekli bir gencin geleceğin futbolcusu olarak hazırlanabilmesi için tüm fiziki koşullar oluşturulmuştur. Çocuklarının geleceğini futbolda gören ailelerimizin gönülleri rahat olmalıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulunda emin ellerde yetişeceklerdir. Kış futbol okulunun açılmasında emeği olanlara, bizlere güvenip çocuklarını yaz spor okullarımıza gönderen ailelere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.