Ferizli'de Yağmur Suyuna Son

Sorunlar tek tek çözülüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt programını dikkate alarak gerçekleştirilen çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydeden Rüstem Keleş, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen asfalt programını dikkate alarak çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Sakarya’nın dört bir köşesinde asfalt programına göre altyapı eksikliklerini gideriyoruz” şeklinde konuştu.

Ferizli’de gerçekleştirilen incelemelere Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Babalıoğlu ve Niyazi Kahveci’de katılırken, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ADASU’dan taleplerini dile getirdi. Ferizli Şube Müdürü Mehmet Akarsu’ya gereken talimatları veren Rüstem Keleş, sıkıntıları bir bir çözmekte kararlı olduklarının altını çizdi.