Büyükşehir Belediyesi Ferizli’nin Damlık Mahallesi ve cezaevi ulaşımını sağlayan grup yolunda 4 bin 500 metrelik güzergâhı baştan aşağı yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, son olarak Ferizli ilçesinde işleme başladı. Ferizli ilçesi Damlık Mahallesi ve Cezaevi grup yolunu kapsayan 4 buçuk kilometrelik güzergâhı sıcak asfaltla buluşturuyor. Ekipler yoğun olarak kullanılan grup yolunu toplamda 5 bin 500 ton asfalt serimi yapıyor. Çalışma bittiğinde bölge yeni ve güçlü bir ulaşım ağına kavuşacak.

4 buçuk kilometre, 5 bin 500 ton
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gündüz gece demeden devam ettiğimiz çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Ferizli ilçemizde Damlık Mahallesi ve Cezaevi grup yolunu toplamda 5 bin 500 ton sıcak asfalta kavuşturacağız. Çalışmaların bitiminde 4 buçuk kilometrelik grup yolumuzu şehrimize kazandıracağız” denildi.