Erenler Evliya Çelebi Caddesi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Erenler’de 4 caddeyi birbirine bağlayacak olan yeni bulvar projemizde asfalt serim çalışmaları sona erdi. Bölgede tretuvarlardaki düzenlemenin ardından tüm işlemler tamamlanacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler’de başlatılan yeni bulvar projesinde asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Erenler’de 4 caddeyi birbirine bağlayacak olan Evliya Çelebi Cadde Projesi’nde artık sona yakınız. Bölgedeki asfalt serim işlemlerimiz tamamlandı. Yeni arterde tretuvarlardaki düzenlemelerimizin ardından tüm çalışmalar sonlanmış olacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Ulaşımda Alternatifler Artıyor
Oktar, “Şehrin birçok noktasında kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız arasında yer alacağını duyurduğumuz yeni bulvar şimdiden hemşerilerimizin büyük beğenisini kazandı. Orta refüjü, bisiklet ve yaya yolları, aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemeleriyle dikkat çeken bir yatırımımızı daha Erenler bölgesine kazandırdık. Yeni yol ile Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet Caddeleri birbirine bağlanmış; ulaşımda alternatifler artmış oldu” dedi.