Erenler'de Stratejik Plan Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Stratejik Plan ve Performans Programı çerçevesinde ilçe belediyeleri ile toplantı gerçekleştirdi. Erenler’de yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar, 10 ilçe belediyesinden yazı işleri müdürleri ve meclis encümen müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan yaptı.
Turan konuşmasında toplantının içeriği hakkında bilgi verdi. Turan’ın ardından konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Toplantıda 6111 Sayılı Torba Yasası, Faaliyet ile Denetim Komisyonu Raporları, 6111 Sayılı Torba Kanunu kapsamında SSK değişiklileri üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.