Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Geleneksel Pasta Süsleme Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken; minikler en güzel pastaları anneleri için yapmak için kıyasıya yarıştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü 3. Geleneksel Pasta Süsleme Yarışması, Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan yarışmada minikler, en güzel pastayı yapabilmek için kıyasıya yarıştı. Kendileri için hazırlanan özel platformlarda yerini alan yarışmacılar kendilerine verilen süre boyunca tüm hünerlerini gösterdi. Etkinliğin sunuculuğunu ise ünlü sunucu Elif Güvendik üstlendi.

90 Pasta Yarıştı
Miniklerin tüm yeteneklerini sergilediği yarışmanın jürisinde Morgül Pastaneleri İşletmecisi Şengül Morgül, Ramada Otel Mutfak Şefi Taner Öztürk ile Pasta Ustası Melda Önce yer aldı. 90 pastanın yarıştığı etkinlikte jüri üyeleri, Tuğsan, Kayra ve Gönül Okçular’ın hazırladığı pastayı birinci ilan etti. Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu, tüm yarışmacıları başarılarından dolayı tebrik ederek günün anısına hediyeler takdim etti.