Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Yurt Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şuanda binada çok küçük eksiklerimiz kalmış durumda. Projenin yüzde 95’lik kısmı tamamlandı. Bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarımızda ise sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eliyle Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi bünyesine kazandırılacak olan yurt projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şuanda binada çok küçük eksiklerimiz kalmış durumda. Projenin yüzde 95’lik kısmı tamamlandı. Bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarımızda ise sona yaklaştık” diye konuştu.

150 Kişi Kapasiteli Yurt
Oktar, “Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerimizin kullanımına sunacağımız yurt projesinde artık sona geldik. Projeden 150 öğrencimiz yararlanacak. Şehir içi ve dışından şehrimize okumaya gelen öğrencilerimizin barınma ihtiyaçları inşallah giderilmiş oluyor. Böylece hem okul yönetiminden hem de velilerimizden aldığımız bir talebi de karşılamış bulunuyoruz. Tüm gerekliliklere sahip modern bir yurt projesi hayata geçirildi. Hayırlı olsun” diye konuştu.