Başkan Zeki Toçoğlu, tarafından SSK arazisinin bulunduğu alanda hayata geçirileceği müjdelenen park projesi tamamlandı. Karamehmetoğlu, “Basketbol sahaları, yürüyüş yolları, oturma alanları, çocuk oyun grupları ve yeşil alanlarıyla hizmete sunduğumuz yeni parkın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Donatım’da yıkımı gerçekleştirilen Sosyal Sigortalar Kurumu’nun bulunduğu alana kazandırılacak park projesinde çalışmalar tamamlandı. Basketbol sahasının, yürüyüş yollarının ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı çalışmayı kısa sürede tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, Donatım Park’ın bölgeye hayırlı olmasını temenni etti.

Sosyal donatı alanları
Karamehmetoğlu, “Donatım’da Sosyal Sigortalar Kurumu’nun yıkılmasıyla bölgede boş bir arazi yer alıyordu. Başkanımız Zeki Toçoğlu da konuyla ilgili gelen talepleri değerlendirmiş, bölgede incelemelerde bulunmuş ve yeni bir park kazandırılacağını müjdelemişti. Derhal çalışmalarımızı başlatmıştık. Hamdolsun bugün tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Basketbol sahaları, yürüyüş yolları, oturma alanları, çocuk oyun grupları ve yeşil alanlarıyla hizmete sunduğumuz yeni parkın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.