Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı için dolu dolu program hazırladı

İç ve dış siyasetin konuşulacağı panelde, Prof. Dr. Yasin Aktay ve gazeteci yazar İbrahim Karagül Sakaryalılarla buluşacak. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun ‘Lozan’ isimli oyunu da tiyatro severlerin beğenisine sunulacak. Etkinliklerde, şair-yazar Hilmi Yavuz’a da saygı gecesi düzenlenecek. Şener Şen ve Meltem Cumbul’un başrollerini oynadığı ‘Gönül Yarası’ sinema oyunu gösterilirken, Sadık Yalsızuçanlar’la sinema söyleşisi gerçekleştirilecek. Etkinliklerde ayrıca, Zeynep Dağı, Türk Dış Politikası’nı anlatacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, bütün Sakaryalıları etkinliklere katılmaya davet etti. Etkinliklerin programı şöyle:

Şubat 2010 Kültür-Sanat Etkinlikleri

Söyleşi: Sadık Yalsızuçanlar
Film: Gönül Yarası
18.00 / AKM

Konferans: ‘Türk Dış Politikasında Eksen Tartışması’Katılımcı: Doç. Dr. Zeynep DağıAKMProgramın günü ve saati internet sitemizde bildirilecektir.