Büyükşehir Belediyesi Genç Atölye Doğaçlama dersinde öğrencileriyle buluşan Ozan Şahin, “Öğrencilerin farkındalıklarını ve problemlerini Doğaçlama Atölyesinde yaptığımız egzersizler sayesinde geliştirebiliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen ve bu yıl 3.’sü düzenlenen Genç Atölye’de kurslar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Doğaçlama Atölyesi dersinde genç yeteneklerle bir araya gelen Ozan Şahin, öğrencilere egzersiz yaptırarak kişisel gelişimlerine yardımcı oldu.

İyi bireyler yetiştirmek
Doğaçlama Atölyesi Eğitmeni Ozan Şahin, “Yapmış olduğumuz egzersizler, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacaktır. Öğrencilere farkındalıklarını ve problemlerini başka yönleriyle inceleme olanakları sağlıyoruz. Algılarını açabilmeleri ve yaratıcılıklarını geliştirmeleri için Doğaçlama Atölyemizde çeşitli egzersizler uyguluyoruz. Kelime haznelerini geliştirecek oyunlar, problemleri pratik bir şekilde çözmelerine yardımcı olacak egzersizlerle öğrencileri geleceğe hazırlamayı hedefliyorum. 12 yıldır bu iş ile uğraştığım için gençlerimizin iyi bireyler olmasına yardımcı olmak benim en büyük görevim” ifadelerine yer verdi.