Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli’de başlatılan çalışmalarda sona gelindi. SASKİ tarafından 2 bin 500 metrelik güzergâhta altyapısı yenilenen Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak caddelerinde, üstyapı çalışmalarıyla da yeni yüzüne kavuşuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak Caddelerinde sürdürülen dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.  SASKİ tarafından 2 bin 500 metrelik güzergâhta kanalizasyon ve şebeke hattı yenileme çalışmaları tamamlanan bölgede, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından 2 bin 200 metre uzunluğunda kaldırımlar da yeni yüzüne kavuştu. Büyükşehir Belediyesi altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı 2 bin 200 metrelik uzunluğa, 12 metrelik genişliğe sahip Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak caddelerinde 5 bin 150 ton sıcak asfalt serim işlemine başlayarak dönüşümde son aşamaya geldi.

5 bin 150 ton sıcak asfalt
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Program dâhilinde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ferizli ilçemizin Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak caddelerinde SASKİ marifetiyle 2 bin 500 metrelik güzergâhta kanalizasyon ve şebeke hattı yenilendikten sonra Altyapı ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler aynı güzergâhta kaldırım çalışmalarını tamamladı. Toplamda 5 bin 150 ton sıcak asfalt kullanacağımız 12 metre genişliğe sahip 2 bin 200 metrelik güzergâhımız Ferizli’ye hayırlı olsun” denildi.