Mehmet Demir İlkokulu’nda anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin heyecanına ortak olan Başkan Ekrem Yüce, “Görülmeye değer mutlulukları, gözlerindeki ışık, kalplerindeki sevgi inşallah aydınlık yarınlarımızın habercisi olacak. Rabbim’den tez zamanda eğitim öğretimin normale döneceği günleri nasip etmesini temenni ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi. Başkan Yüce, ilk teneffüslerinde çocuklara kabak lokumu ikram etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitim için çalan ilk ders zilinde öğrencilerle buluştu. Mehmet Demir İlkokulu’nda anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin heyecanına ortak olan Başkan Yüce, daha önce söz verdiği kabak lokumlarını da miniklere ikram etti.

Aydınlık yarınların habercisi çocuklar
Başkan Yüce, okulların açılmasını büyük bir sevinçle karşılayan öğrencilere başarı dileklerini ileterek, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın alınan tedbirlerle yüz yüze eğitimlerine başladığı ilk gün yanlarında olduk. Görülmeye değer mutlulukları, gözlerindeki ışık, kalplerindeki sevgi inşallah aydınlık yarınlarımızın habercisi olacak. Rabbim’den tez zamanda eğitim öğretimin normale döneceği günleri nasip etmesini temenni ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Yüce gençlerle bisiklet sürdü
Başkan Ekrem Yüce, Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Naci Doyuk ve Okul Müdürü Kadir Gezer ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, çalışmalarında başarılar diledi. Yüce, daha sonra Millet Bahçesi’nde gençlerle bisiklet sürdü.  Temizlik, maske ve mesafe kurallarını gençlere hatırlatan Başkan Yüce, vatandaşlarla da görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği ve kısa süre önce hizmete alınan Millet Bahçesi’nin Sakarya’da her yaştan insanı bir araya getiren özel bir alan olduğunu ifade eden Başkan Yüce, vatandaşların talep ve önerilerini de hassasiyetle değerlendireceklerinin altını çizdi.