Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk-Yazar buluşmasında minik hayranlarıyla bir araya gelen yazar Paksu, “Hayal kurmayı çok seven bir çocuktum. Annem ve babam bana hayal kurmanın bir çeşit dua etmek olduğunu öğretmişti. Hayallerimin büyüdükçe gerçekleşmeye başladığını gördüm. Şimdi hayallerimi yazıyorum ve çocuklar hayaller kursun istiyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Çocuk–Yazar Buluşmaları’nda yeni dönem tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal Gelişim Merkezi’nde her ay farklı bir yazarın minik öğrenciler ile buluştuğu programlar kapsamında birçok çocuk kitabına imza atan yazar Zeynep Sevde Paksu sevenleri ile buluştu. Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Renkli etkinlikler
Yüce, “Sakarya’ya değer katan Sosyal Gelişim Merkezi’mizin yeni hizmet binasında birbirinden renkli etkinliklerimiz devam ediyor. Yaklaşık 4 bin Çocuk Kulübü üyemizle çok güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Kitap okumayı sevdirme ve özgüven kazandırma gibi önemli hususlarda çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Hayallerimi yazıyorum
Çocuk masalları üzerine çalışmalar yapan yazar Paksu, “Hayal kurmayı çok seven bir çocuktum. Annem ve babam bana hayal kurmanın bir çeşit dua etmek olduğunu öğretmişti. Ailem Allah’ın bize muhteşem bir hayal gücü verdiğini ve o hayal gücünü ne kadar kullanırsak o kadar dua etme kabiliyetimizin gelişeceğini öğretmişlerdi. Hayallerimin büyüdükçe gerçekleşmeye başladığını gördüm. Şimdi hayallerimi yazıyorum ve çocuklar hayaller kursun istiyorum” diye konuştu. Gerçekleştirilen programın devamında Yazar Paksu kitaplarını öğrenciler için imzaladı.