Büyükşehir Belediyesi, Karapürçek Çeşmebaşı Mahallesi’nde uzun yıllardır süre gelen içme suyu sorununu SASKİ marifetiyle çözüme kavuşturuyor. Bölgede yapımı tamamlanan 8 bin 500 metrelik hattın abone bağlantıları hızla devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), güçlü altyapı ağını şehrin tüm noktalarıyla buluşturmaya devam ediyor. Karapürçek ilçesi Çeşmebaşı Mahallesi’nde tamamlanan 8 bin 500 metrelik yeni içme suyu hattı ile bölgede yaşanan su sorunları tarihe karışacak. Tamamlanan hat kapsamında devam eden çalışmalar ile bölgede ikamet eden vatandaşların yeni hatta bağlantıları yapılıyor. Kısa zaman içerisinde tümü tamamlanacak çalışmalar ile Çeşmebaşı Mahallesi kaliteli içme suyunu kesintisiz şekilde uzun yıllar boyunca kullanabilecek.

Çeşmebaşı Mahallesi uzun yıllar boyunca kesintisiz içme suyu kullanacak
Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Sakarya’nın tüm noktalarına kaliteli içme suyunu kesintisiz şekilde ulaştırmak için aralıksız şekilde çalışıyoruz. Çeşmebaşı Mahallesi’ne uzun yıllardan beri hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlamış eski hattı da bu kapsamda yeniledik. Yeni hat ile hem bugünün hem nüfus artışından dolayı bölgenin gelecek sorunlarına da çözüm olmuş olduk. Abone bağlantılarını kısa sürede bitireceğimiz projemizi eksiksiz şekilde tamlayıp mahalle halkımızın hizmetine sunacağız” ifadeleri kullanıldı.