Büyükşehir Belediyesi, Çark Deresi’nde sürdürdüğü rutin temizlik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Çınarlı Vagon Park mevkiinde gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda dere içerisine atılan atık maddeler itinayla toplandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Çark Deresi’nin muhtelif noktalarında sürdürdüğü rutin temizlik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek dere içerisine atılan atık maddeleri topladı. Çınarlı Vagon Park mevkiinde gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda ekipler, vatandaşlar tarafından dere içerisine atılan plastik, metal ve çeşitli çöpleri temizledi. Dere içerisinden tek tek toplanan çöpler ise günün sonunda belediye çöp ekiplerine teslim edildi. Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, vatandaşlara dereyi temiz tutma konusunda daha fazla hassasiyetli davranmaları rica edildi.