Büyükşehir Belediyespor Kulübü Avcılık ve Atıcılık Takımı 5-7 Nisan tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Atıcılık Federasyon Kupası’nda kürsüdeki yerini aldı. Saliha Kurteş, yeni şampiyonalarda yeni madalyalar kazanmak için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Avcılık ve Atıcılık Takımı 5-7 Nisan tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Atıcılık Federasyon Kupası’nda kürsüdeki yerini aldı. Genç Bayanlarda Esra Oskay Türkiye Şampiyonluğu’nu elde ederken, Büyük Erkeklerde Sinan Kurteş, Şamil Uzak ve Ömer Civan takım halinde Türkiye ikincisi oldu. Başarılı bir turnuva geçirdiklerini belirterek tüm sporcularını tebrik eden Antrenör Saliha Kurteş, yeni şampiyonalarda yeni madalyalar kazanmak için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.