Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcusu 61 yaşındaki Ali Turan, Mersin’de gerçekleştirilen Toroslar Uluslararası Yarış Maratonu’nda “21 kilometre veteranlar” kategorisinde şampiyon oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında kazandığı başarılarla ismini her geçen gün üst sıralara yazdırıyor. Büyükşehir’in atletizm takımı, son olarak katıldığı Mersin Toroslar Yarış Maratonu’ndan başarıyla döndü.

21 kilometreyi birinci bitirdi
4 binin üzerinde katılımcının olduğu, 9 ülkeden 38 profesyonel sporcunun yarıştığı maratonda ter döken Büyükşehir’in sporcusu 61 yaşındaki Ali Turan “21 kilometre veteranlar” kategorisinde parkuru birinci bitirerek şampiyon oldu. Podyumda kupasını alan Turan, atletizm alanında şehrine önemli bir gurur yaşattı.

Büyükşehir’den tebrik mesajı
Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak, sporun her dalında ulusal ve uluslararası kategorilerde yapılan müsabakalara katılıyoruz. Sakarya’nın ismi, Büyükşehir’in yetiştirdiği sporcuların başarılarıyla Türkiye’de ve dünyada anılıyor. Maratonda sergilediği performansla birinciliği elde eden sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.