Büyükşehir'in pehlivanı Sakarya'nın gururu oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin sporcuları, her alanda elde ettikleri başarılarla şehrin gururu olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün tüm branşlarda sıkı bir eğitimle, uzman isimler tarafından yetiştirdiği isimler 'Spor Şehri' unvanını taçlandırmak için mücadele veriyor. Son olarak Antalya'da gerçekleştirilen Kumluca Yağlı Güreşleri'ne katılan Sakarya'nın pehlivanı önemli bir derece elde etti.

 

"Sakarya'ya başarıyla döndü"

Sporcu Osman Hazar 'büyük orta boy' kategorisinde rakiplerine karşı çetin bir mücadele ortaya koydu. Hazar, bu kategoride 3'üncülük derecesi alarak takımının gururu oldu. Şehrinin ismini 6 ve 9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya yazdıran Sakarya ekibi, memleketlerine önemli bir başarıyla döndü.

 

"Sporcumuzu tebrik ediyoruz"

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sakarya'mızın başarısını zirvelere çıkaran kıymetli sporcularımıza minnettarız. Yetiştirdiğimiz ışık dolu gençler, her dalda bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Büyükşehir'imizin tüm imkânlarıyla seferber olduğu amatör spor faaliyetlerinde son olarak bizleri gururlandıran sporcumuz Osman Hazar'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" denildi.