Büyükşehir Belediyesi, Serdivan Medeniyet Bulvarı’nın SASKİ kanalizasyon inşaatı çalışması sebebiyle 5 Mart’ta geçici olarak trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sürücülere önemli bir uyarıda bulundu. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri, kent genelinde yürüttükleri altyapı yenileme çalışmalarına Serdivan’da devam edecek. Şehrin en işlek bulvarlarından bir tanesi olan Medeniyet Bulvarı, Kemalpaşa Mahallesi’nde yapılacak kanalizasyon inşaatı çalışması sebebiyle geçici süreliğine trafiğe kapatılacak. SASKİ ekipleri çalışmaya 5 Mart’ta başlayacak ve o tarihten itibaren bu güzergâha geçişler alternatif yollarla sağlanacak.

“Lütfen alternatif güzergâhları tercih edin”
SASKİ’den yapılan açıklamada, “Şehrin daha kaliteli ve uzun yıllar hizmet verecek bir altyapıya sahip olması için ekiplerimiz kent genelinde, gündüz-gece çalışıyor. Kesintisiz bir hizmet için sahadayız. Bu kapsamda Serdivan 5 Mart’tan itibaren trafiğe kapatacağımız Medeniyet Bulvarı’nı kullanacak sürücüler lütfen alternatif güzergâhları tercih etsinler. Bölgenin trafik akışında herhangi bir aksama ve problem yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Kemalpaşa Mahallemize kazandırılacak yeni kanalizasyon altyapısı hayırlı olsun” denildi.