Büyükşehir'den Mobil Demokrasi

Sorunlarını veya şikâyetlerini Büyükşehir Belediyesi'ne iletmek isteyenl

Anında şikayet ve anında çözüm

Alpay Şirin, “Daha hızlı ulaşılabilir olmak adına Sakaryalı hemşerilerimize böyle bir hizmet sunuyoruz. Otobüste giderken, caddede yürürken herhangi bir konuda şikâyeti olanlar bize cep telefonundan ulaşabilirler. Vatandaşlarımız tüm operatörlerden 3870’e mesaj atarak bize ulaşabilirler. Bunun için, cep telefonunun mesajlar bölümünden ‘sakaryabld’ yazıp daha sonra boşluk bıraktıktan sonra şikayeti yazmak ve 3870’e göndermek yeterlidir. İletilen şikâyetler ve sorunlar Çözüm Masamızın ekranına düşüyor. Biz de ilgili birimlerle hemen irtibata geçip sorunu çözmeye çalışıyoruz. Daha sonra da şikâyeti iletene detaylı bilgi veriyoruz. Ayrıca şunu da söylemek isterim ki, belediyemize ulaşmak isteyenler belediyemizin ‘www.sakarya.bel.tr’ adresini de kullanabilir. Ve Alo 153 telefon hattımız da hizmette” diye konuştu.

Duyurulardan ve hizmetlerden de haberdar olabilirsiniz

Belediyenin hizmetlerinden ve duyurularından haberdar olmak isteyenler için de cep telefonu kullanılabiliyor. Belediyenin duyuruları ve gelişmelerini takip etmek için 888 Yayıncell sistemi mevcut. Ücretsiz olarak sunulan bu hizmetten söz konusu duyuruların alınabilmesi için Turkcell hatlı cep telefonlarının hücre bilgi ekranının açık olması ve 888 no’lu kanal ayarının yapılmış olması yeterli oluyor.