SASKİ şehrin kuzey bölgesinde yaz aylarında artan nüfus dolayısıyla hayata geçirdiği 2 yeni depoda sona yaklaştı. Karasu ve Kocaali’nin altyapı geleceği için inşa edilen terfi merkezinde ise çalışmalar devam ediyor. içmesuyu altyapısına entegre olacak çalışmalar ile bölgede yetersizlik sorunu ortadan kalacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) şehrin kuzey bölgesinde yaz mevsimlerinde artan nüfus dolayısıyla yaşanan su yetersizliğinin önüne geçecek. Karasu’da inşası devam eden ve tamamlandığında Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 2 yeni deponun yapım çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 7 bin 500 ve 500 metreküplük depolar ile yaz aylarında bölgede artan nüfus dolayısıyla yaşanan su yetersizliği ortadan kalkacak. SASKİ’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Karasu ve Kocaali ilçelerimiz için hayata geçirdiğimiz içmesuyu altyapısına entegre olacak 3 gruplu terfi merkezimizin inşası devam ediyor. 7 bin 500 ve 500 metreküplük depolar ile de yaz aylarında bölgede artan nüfus dolayısıyla yaşanan su yetersizliği ortadan kalkacak. Bölgeye hayırlı olsun” denildi.