Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 16 ilçede karla mücadele çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Yüksek kesimlerinde etkisini hissettiren kar yağışının ardından ekiplerin çalışmaları ivedilikle sürdürdüğünün belirtildiği açıklamada çalışmaların 24 saat kesintisiz bir şekilde devam edeceğine dikkat çekildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizin yüksek kesimlerinde etkisini hissettiren kar yağışının ardından ekiplerimiz çalışmalarını ivedilikle sürdürüyor. İlçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar ile trafiğe kapanan grup yollarında kar temizleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Toplam 60 araç ve 150 personelimizle ekiplerimiz yaşanabilecek sorunlara karşı gerekli müdahalelerde bulunmak için şehir genelinde 24 saat hazır beklemektedirler. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi belirterek kamuoyunun bilgisine arz ederiz” denildi.