Büyükşehir'den İlkyardım Kursu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü yoğun talep üzerine ilk yardım eğitim kurslarının ikincisini düzenliyor. Sosyal Gelişim Merkezi ve İtfaiye’de gerçekleştirilen kurslar, haftada 3 kez farklı günlerde yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ilk yardım kurslarında bir gün boyunca 6 saatlik hem teorik uygulamanın, hem de uygulamalı eğitimin verildiğini söyledi. Yüce “İlk yardımın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesi ve ilk yardım yapanların bilinçsiz uygulamalarının sona erdirilmesi amacıyla böyle bir kurs düzenledik. Bu yüzden herkesi ilk yardım eğitimlerine davet ediyoruz. Kursa katılanlara katılım belgesi, ilk yardım kitabı ve çantası veriyoruz” dedi. İlk yardım kurslarına katılmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezine başvurmaları gerekiyor. Bilgi almak için 44 44 054 numaraları telefonu arayabilirler.