Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 106 katılımcıya eğitim verildi. Programa Orman ve Su İşleri Genel Müdürlüğü Sakarya İl Müdürlüğü’nden Cansel Aksoy ve Tarım İl Müdürlüğü’nden Veteriner Hekim Hakan Özer eğitimci olarak katıldı. Ev ve Süs Hayvanları satış, barınma, eğitim yerlerinin kuruluş, açılış, ruhsat, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik gereği talepler doğrultusunda eğitim semineri Ofis Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde Orman ve Su İşleri Genel Müdürlüğü Sakarya İl Müdürlüğü’nden Cansel Aksoy ve Tarım İl Müdürlüğü’nden Veteriner Hekim Hakan Özer eğitimci olarak katıldı. Ev ve Süs Hayvanları satış, barınma, eğitim yerlerinin kuruluş, açılış, ruhsat, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik gereği talepler doğrultusunda eğitim semineri Ofis Sanat Merkezi’nde yapıldı. 106 kişinin başvurduğu eğitime Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, veteriner hekimler Ahmet Sefa Yıldırım, Leyla Coşkun ve Tuğçe Turhan hayvan bakımlarından hastalıklarına kadar çeşitli konularda sunum yaparak katılımcıların sorularını cevapladılar. Gün sonunda 81 katılımcı eğitimi tamamlamış oldu ve sertifikaları teslim edilerek program sonlandırıldı.