Büyükşehir’de görev değişimi

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, kurumun bazı daire başkanlığı pozisyonlarında görev değişimi yapıldığı ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı olarak görev yapmakta olan Mustafa Deverenli, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı olarak görevlendirilmiştir. Deverenli’den boşalan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına ise İmar ve Şehircilik Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan Atilla Aydoğan vekâleten görevlendirilmiştir. Görev değişikliklerinin hayırlı olmasını diliyor; çalışma arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” denildi.