Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda yol güvenliğini arttırmak adına başlattığı ‘V Kanal’ çalışmalarına devam ediyor. Yağmur sularının yollara zarar vermemesi için gerçekleştirilen çalışmalarda Taraklı ilçesi Avdan Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi YOLBAK ekipleri kırsal güzergâhlarda yürüttüğü ‘V Kanal’ çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Milli servet olan yolların uzun ömürlü kullanılabilmesi ve yol güvenliğini arttırmak adına gerçekleştirilen ‘V Kanal’ imalatı Taraklı ilçesinin Avdan Mahallesi’nde tamamlandı. 800 metrelik güzergâhta tamamlanan çalışmalar sonunda açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Dairesi Başkanlığı, “kanal çalışmalarımızla yolların ömrünü uzatıyor, yağmursularıyla taşınan malzemelerin tahliyesini kolaylıkla yapabiliyoruz. Yollarımızın ömrünü uzatmak ve güvenli ulaşım için çalışmalarımız şehir genelinde devam edecek. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.