Büyükşehir Belediyesi, Sapanca’da Vehbibey Caddesi, Karaoğlanoğlu Caddesi, Çarşıiçi Caddesi ve 1 kilometre uzunluğundaki ara arterleri asfaltla buluşturdu. Haydar Akbulut, “Sapanca Belediyesi’nin kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği caddeleri yeniledik. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla 16 ilçe ve şehir merkezinde başlatılan asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Sapanca Belediyesi’nin kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği Vehbibey Caddesi, Karaoğlanoğlu Caddesi, Çarşıiçi Caddesi ve 1 kilometre uzunluğundaki ara arterler asfaltla buluştu. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, yenilenen caddelerin Sapancalılara hayırlı olmasını temenni etti

2 bin 500 ton asfalt
Akbulut açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Yeni yılda da asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sapanca Belediyesi’nin kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği Vehbibey Caddesi, Karaoğlanoğlu Caddesi, Çarşıiçi Caddesi ve 1 kilometre uzunluğundaki ara arterlerde asfalt çalışması başlattık. Sona yaklaşmış bulunuyoruz. Toplam 2 bin 500 ton asfalt kullanarak ilçe merkezini yenilemiş olacağız. Sapanca ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.