Büyükşehir Akademide ilk dönemin sona ermesiyle birlikte verilen kısa aradan sonra dersler ikinci dönem ile birlikte yeniden başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, 12 hafta sürecek ikinci dönemin 6 Şubat Pazartesi günü başlayacağını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyükşehir Akademide ilk dönemin sona ermesiyle birlikte verilen kısa aradan sonra ikinci dönem eğitimleri başlıyor. 6 Şubat Pazartesi günü kapılarını öğrencilerine açacak akademide pek çok konu başlığında öğretim kaldığı yerden devam edecek.

12 hafta sürecek
İkinci dönem başlangıcı öncesi açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyemiz 2010 yılında Büyükşehir Akademi çatısı altında başlattığı derslerine devam ediyor ve şu anda yedinci yılımıza girmiş bulunuyoruz. Bu yıl ilk dönemimizde 11 farklı başlıkta 4 haftalık bir öğretim hizmeti sunduk. 12 hafta sürecek ikinci dönemimiz ise daha dolu dolu geçecek. 6 Şubat Pazartesi günü itibariyle derslerimize yeniden başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yoğun çalışmalar
Büyükşehir dokunuşuyla şehrin kültür hayatına kazandırılan canlılığın her geçen sene daha da arttığını belirten Aktürk, “Şehrimizin kültür sanat hayatına canlılık katacak çalışmaları hayata geçirmek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Her ay düzenlediğimiz etkinliklerin yanı sıra vatandaşlarımıza istedikleri konu başlıkları altında, istedikleri hocalar nezaretinde ilgi alanlarına giren konu ile ilgili bilgileri edinebilme imkânı sunuyoruz. Büyükşehir Akademi çatısı altında şehrin kültür hayatına değer katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.