ERUNİM MTTB Derneği 21. Vefa ve Kardeşlik Buluşması programına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Gençlerimize değerlerimizi aktarmak, tecrübeleri anlatmak, destek olmak için elimizden ne geliyorsa seferber ediyoruz. Hakikat davasında mücadele etmek, kendisini geliştirmek isteyen kardeşlerimizle buluşarak, tesis etmiş olduğumuz bu birlikteliği tazelemek bizim için son derece mühim bir konudur. Hamdolsun birlikteliğimizi daha da güçlendirerek yola devam ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erzurum Üniversiteleri Mezunları MTTB Camiası Buluşması programına katıldı. Sakarya Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen programa ERUNİM MTTB Başkanı Salih Akverdi, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SİMDER Başkanı Yahya Bakır, Sakarya MTTB Başkanı ve heyeti, Erzurum Üniversitesi mezunları, basın mensupları ve İslam Tarihçisi Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma katıldı.

Tecrübelerimizi yeni nesillere aktaracağız
Sözlerine ‘Böylesine önemli bir buluşmada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum’ diye başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Milli Türk Talebe Birliği kurulduğu tarihten bugüne dinine bağlı, vatanını seven, her türlü zorlukta hak yolunda olan gençler yetiştirmek gibi anlamlı bir misyonu vardır. Bu misyona nail olmak zamanında sizlere de nasip oldu. Gözlerinize baktığımda gençlik yıllarımızda birlik içinde, kültürel ve ahlaki değerlerimizin, vatanımızın daima koruyucusu olduğumuz zamanları hatırlıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı ufukla gençlerimize bu değerleri, tecrübeleri anlatmak destek olmak için elimizden ne geliyorsa seferber ediyor ve seferber etmeye devam edeceğiz. Hakikat davasında mücadele etmek, kendisini geliştirmek isteyen kardeşlerimizle buluşarak, tesis etmiş olduğumuz bu birlikteliği tazelemek bizim için son derece mühim bir konudur” dedi.

Kardeşliğimiz her zaman daha çok pekişecek
Başkan Ekrem Yüce, “Buradan edindiğiniz dostluklar ömrünüz boyunca sizinle birlikte olacak. Ne zaman başınız sıkışsa size desteğe gelen ilk kişiler dava arkadaşlarınız olacak. Erzurum Üniversitesi Mezunları MTTB Camiası sayesinde kardeşliğimizi pekiştireceğiz, çok çalışacağız, sürekli geliştirecek, yeniliklere uyum sağlayacağız. Bu dünyanın tüm imkânlarından faydalanacak, bu dünyayı en iyi şekilde tanıyacak ve bu dünyayı hak ve hakikate göre yöneteceğiz. Bugün burada “Şehirlerin Şehri” Sakarya’mızda düzenlenen bu vefa ve kardeşlik buluşması için Erzurum Üniversitesi Mezunları MTTB Derneği Genel Başkanı Salih Akverdi ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu birlik beraberliği içeren davada yolunuz açık olsun diyor, her birinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.