2021-2022 eğitim ve öğretim yılını münasebetiyle mesaj yayımlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Bugün, yarınlarımızı emanet ettiğimiz gençlerimiz çocuklarımız için yeni bir başlangıcın günü. Bilgili ve ahlaklı bu gençlik, Türkiye’nin yarınlar için en büyük teminatıdır. Yeni eğitim yılımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bugün başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Ekrem Yüce, mesajında Sakarya’nın geleceğinin emanet edildiği gençliğe olan güveninden bahsederek yeni eğitim yılının sağlıkla ve başarılarla geçmesi temennisini ifade etti. Yüce, bu sabah itibariyle başlayan eğitim-öğretim faaliyetleri için görev başında olan tüm eğitimcilere kolaylıklar diledi.

“Gençlik, Türkiye’nin yarınlar için en büyük teminatıdır”
Başkan Ekrem Yüce, gençlerin Türkiye’nin yarınlara umutla bakma sebebi olduğunu belirterek, “Sakaryamız bugün, yeni sayfaların açıldığı bir güne uyandı. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı bu sabah başladı. Ders zilleri uzun bir aradan sonra yine çaldı ve üstelik yeni eğitim yılı, yeniden öğrencilerimizin çok sevdikleri okullarda başladı. Sakarya’da 201 bin 142 öğrencimiz okullarına kavuştu, 14 bin 328 öğretmenimiz ise eğitim faaliyetlerine başladı. Geleceğe umutla bakıyoruz çünkü; yarınlarımız için ışık saçan çocuklarımız var. Adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz çünkü; gözleri ışıldayan ve geleceği parlak bir nesil yetişiyor. Yarınların mimarı olan gençlerimiz için sağlık dolu ve başarılarla geçecek olan bir eğitim yılı diliyorum. Bugün çocuklarımız için yeni bir başlangıcın günü. Bilgili ve ahlaklı bu gençlik, Türkiye’nin yarınlar için en büyük teminatıdır. Yeni eğitim yılımız hayırlı olsun.” dedi.