Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ marifetiyle vatandaşlarla buluşturulan yöresel ürünlerin satışı alışveriş sitesi Trendyol üzerinden de yapılıyor. 9-16 Aralık tarihleri boyunca ise Trendyol üzerinden verilecek siparişlerde 150 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL’lik indirim de uygulanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ marifetiyle vatandaşlarla buluşturulan yöresel ürünlerin satışı alışveriş sitesi Trendyol üzerinden de yapılmaya başlandı. Daha önce mobil uygulama aracılığıyla da dijital platformlardaki yerini alan BELPAŞ, ülkenin her noktasına şehrin markasını ulaştıracak. 9-16 Aralık tarihleri boyunca ise Trendyol üzerinden verilecek siparişlerde 150 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL’lik indirim de uygulanacak.

Bal54 ve Fındık54 markaları Trendyol’da
BELPAŞ’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ülkemizin çok sık kullanılan alışveriş sitesi Trendyol üzerinden şehrimizin marka ürünlerini vatandaşlarımızla buluşturacağız. Polen, Propolis ve Bal sabunun yanı sıra Kestane, Yayla, Çiçek, Lavanta, Ihlamur, Çam ve Gurme Bal ile Petek Bal ürünlerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca fındık ezmesi ve kavrulmuş fındık da platform üzerinden satışı gerçekleştirilen diğer ürünlerimiz. Şehrimize özgü diğer ürünler de Trendyol üzerinden yine vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Bal54 ve Fındık54 markalarını ülkemizin tamamına ulaştıracak olmanın heyecanını yaşıyor, ürünlerimizi tercih eden tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. ” denildi.