Karadağ’da düzenlenen Balkan Karate Şampiyonası’nda Türkiye Karate Milli Takımı’nın kafile başkanlığını üstlenen Bayraktar, “Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası’nda kazandığımız toplam 20 madalya ile Balkan Şampiyonluğu’nu elde ettik. Gurur duyduk” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, 8-10 Aralık tarihleri arasında Karadağ’da düzenlenen Balkan Karate Şampiyonası’na katılan Türkiye Karate Milli Takımı’nın kafile başkanlığını üstlendi. Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Bayraktar, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası’nda 20 madalya kazanarak yurda dönüş yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gurur duyduk
Bayraktar, “Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye ülkelerden 11’inin katılımıyla düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası’nda 45 sporcumuz ülkemizi temsil etti. Milli takımımız 10 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalyanın sahibi oldu. Balkan Karate Şampiyonası’nda kazandığımız toplam 20 madalya ile şampiyonluğu elde ettik. Gurur duyduk. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah ülkemizi tüm dünyada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.