Başkan Yüce, Sakaryaspor’u maç öncesi kamp yaptığı otelden karşılaşmanın oynanacağı stadyuma uğurladı. Antalya’da Sakaryaspor’u yalnız bırakmayan Yüce, “Yıllar sonra özlediğimiz, arzu ettiğimiz günlerin arifesindeyiz. Tüm takımla, teknik ekiple maç öncesi bir araya geldim. Hepsinin heyecanı yüzlerinden okunuyor. İnşallah bu heyecanla birlikte bugün burada 2. Lige son noktayı koyacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un Serik Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi Antalya’ya geldi. İsmail Ogan Stadyumu’nda şampiyonluğu garantilemek için sahaya çıkacak olan Sakaryaspor’u maç öncesi otelde ziyaret eden Başkan Yüce, teknik heyet ve futbolculara tek tek başarılar diledi. Antalya Serik’te şampiyonluğu elde edip şehre döneceklerine inandıklarını söyleyen Yüce, Sakarya’ya çifte bayram hediye edeceklerini belirtti.

Tarihi başarının mimarı
Sakaryaspor’un karşılaşma öncesi kampa girdiği otelde Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve yönetimle görüşen Başkan Yüce, destekleriyle de takıma güç kattı. Sezon başından bu yana süreci yakından takip eden, camiaya her anlamda destek sunan Başkan Yüce, şehrin takımı Sakaryaspor’un TFF 1. Lig hedeflerine ulaşmasına da öncülük etti. 11 yıl aranın ardından 1. Lig’in kapısını ardına kadar açan Sakaryaspor’un tarihi başarısından en büyük pay sahiplerinden biri de Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce oldu.

Şanlı zafere ortak olacağız
Sakaryaspor’u Antalya’da yalnız bırakmayan Başkan Yüce, maç öncesi yaptığı açıklamada, şehre çifte bayram yaşatacaklarını belirterek, “Sakaryasporumuzun yanındayız. Onları maçın oynanacağı stada doğru yolcu ettik. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak. Bizlerde statta olacak bu şanlı zafere ortak olacağız. Bugün Sakaryasporumuz yıllardır süre gelen makus talihini de yenecek ve yepyeni bir sayfa açacak. Yeniden yükselişe geçecek ve bugün o eski başarılı günlere dönüşün ilk adımları olacak. Yıllar sonra özlediğimiz, arzu ettiğimiz günlerin arifesindeyiz. Tüm takımla, teknik ekiple maç öncesi bir araya geldim. Hepsinin heyecanı yüzlerinden okunuyor. İnşallah bu heyecanla birlikte bugün burada 2. Lige son noktayı koyacağız. Takımımıza gönül veren tüm taraftarlarımıza sevgilerimizi iletiyor, Sakaryamızla selamlarımı paylaşıyorum” dedi.