Başkan Yüce Bakan Turhan’la görüştü

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin gerçekleştirdiği programda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’la bir araya geldi. Başkan Yüce, görüşmede Sakarya’da ulaşım alanında yapılacak yatırım ve hizmetler için Bakan Turhan’dan katkı ve desteklerini talep etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ankara’da Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından düzenlenen programa katıldı. Birliğin yönetim kurulu üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada Onursal Başkan olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’la da görüşen Başkan Yüce, ulaşım alanında yapılacak çalışmalar için destek ve katkılarını talep etti.