Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı online toplantıda şehir genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Yüce, “Yaptığımız çalışmalarla geleceğin Sakarya’sını inşa ediyoruz. Alt ve üst yapıda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın yanı sıra tarım, sanayi, teknoloji ve bilim alanında da projelerimizi şehrimize kazandırıyoruz.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tüm birimlerin yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Yüce, Büyükşehir Belediyesi’nde görevli üst yönetim ile online olarak yaptığı görüşmede şehir genelinde vatandaşlar için yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Konferans yöntemiyle yapılan toplantıya katılan yöneticiler, Başkan Yüce’ye devam eden ve şehre kazandırılacak olan projelerle ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi.  Sakarya için aralıksız bir şekilde yürütülen çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Yüce, şehir için çalışan tüm belediye personeline kolaylıklar diledi.

“Sakarya için örnek çalışmalara imza atıyoruz”

Çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Yüce, “Sakarya için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren aynı heyecanla, ekip arkadaşlarımızla birlikte gündüz-gece demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu kapsamda, şehir genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarla geleceğin Sakaryasını inşa ediyoruz. Bugün attığımız adımlarla şehrimizin yaşam standartlarını yükseltirken, her alanda yeni projeler üretiyoruz. Alt ve üst yapıda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın yanı sıra tarım, sanayi, teknoloji ve bilim alanında da projelerimizi şehrimize kazandırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz çalışmalarla Sakarya adına örnek işlere imza atıyoruz. Gayretle çalışan tüm personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.